™ Blogs universitarios: Les Beques Carnet Jove t’ajuden a entrar al món laboral de pbds, Traducción (Nebrija)

Blogs universitarios

por patatabrava.com

Blog de pbds, Traducción (Nebrija)

Beques Carnet Jove

Les Beques Carnet Jove t’ajuden a entrar al món laboral

Por pbds,

Si estàs en la situació d'acabar la carrera i no saber què fer o estar estudiant i voler posar en pràctica els teus coneixements, tenim una proposta que et pot interessar. Segur que coneixes el Carnet Jove, amb el qual tens descomptes per anar al cinema, per comprar roba, anar a menjar més barat, etc. Doncs també existeixen les [b]beques Carnet Jove[/b], subvencionades per la Generalitat de Catalunya i que tenen com a objectiu inserir als joves com tu dintre del món laboral. Sona bé. Però espera, que no s'acaba aquí la cosa. 
                        [url=http://www.carnetjove.cat/connectat/?utm_source=PubliReportajePB&utm_medium=Blog&utm_campaign=BequesPubliReportajePatatabrava][img]xttp://www.docsity.com/wordpress/noticias/wp-content/uploads/sites/3/2017/04/SLIDE-GENERIC.png[/img][/url]               
Es veu que amb les [b]Beques Carnet Jove[/b] també tindràs l'opció de rebre 5000€ d'ajuda per entrar al món laboral. És a dir, faràs unes pràctiques amb l'àmbit que tu triïs i, a més, rebràs 5000€ de beca. Ara sí que sona bé, no?Pots triar diferents beques, ja que, segons els teus interessos, hi haurà unes beques que t'agradaran més. N'hi ha fins a 11:

- [url=http://www.carnetjove.cat/connectat/mostraBecaConvocatoriaDetalls!mostraConvocatoriaFromBO.action?convocatoriaTraspas=964490&utm_source=PublireportajePB&utm_medium=Blog&utm_campaign=BequesPubliReportajePatatabrava]Caracterització[ (...)

Leer más de Les Beques Carnet Jove t’ajuden a entrar al món laboral

Otros temas de pbds